Tuna is rather sad in taste which is why it always has to be "tuned" a little bit. Today I present you a sandwich paste that is very flavoursome and fast in making. The taste of fish is enhanced by the addition of horseradish relish which ideally composes with eggs.
Składniki | Ingredients
- 3 jajka | 3 eggs
- 3 czubate łyżeczki majonezu | 3 heaped tsps mayo
- 1 łyżeczka chrzanu tartego | 1 tsp horseradish relish
- 1 puszka tuńczyka w sosie własnym | 1 tin tuna in brine
- sól i pieprz | salt&pepper
Jajka gotujemy na twardo. Tuńczyka odsączamy, przekładamy do miski. Jajka trzemy na najmniejszych oczkach naszej tarki, dodajemy majonez, chrzan i przyprawy. Mieszamy dokładnie.
Hard boil the eggs. Drain tuna, place in a bowl. Grate the eggs on the smallest holes on your grater, add mayo, horseradish relish and seasonings. Mix well.
Smacznego ! | Enjoy !
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz