Bo łatwiej jest im wyeliminować wyroby z cukrem, potrafią nasycić się zdrowym zamiennikiem oraz Najważniejsze - Takie osóbki są ZDROWSZE :)
A ja bardzo się cieszę, że do nich należę !
P.S.
Niestety nieustannie walczę o to aby dołączył do mnie mój mąż, który nigdy nie odmówi sobie kawałka ciasta ( tego niezdrowego ) i jest to dla mnie zawsze Duże Wyzwanie :) Pozdrawiam Wszystkie Kobietki i Mężczyzn, którzy są w podobnej sytuacji !
Dzisiaj przedstawiam kulki Rafaello z kaszy jaglanej. Super zdrowa przekąska o każdej porze dnia :)
Przepis pochodzi z bloga kaszomania.
Not everyone will be convinced into healthy sweets as their taste differs from the unhealthy ones we know well that can be found in the shops or the sweet treats we usually make at home according to our nana's or mum's recipes. I can tell you that I perfectly understand because I myself like to indulge in milk chocolate loaded with nuts or a cake filled with cream. I think that people who can delight themselves with this healthier version of cakes, biscuits, chocolates, desserts or any other goodies are incredibly Lucky, and Why ??
Because it's easier for them to eliminate sweet goods, they are able to satisfy themselves with a healthy substitute and the Most Important- These people are HEALTHIER :)
And I am extremely happy I am one of them !
P.S.
Unfortunately I am constantly fighting for my husband who never says no to a piece of cake ( unhealthy one ) to join me and it's always a Huge Challenge :) I salute All Ladies and Men who are in similar situation !
Today I present to You Millet groats Rafaello balls. Super healthy snack for every time of day :)
The recipe comes from kaszomania blog.
Składniki | Ingredients
- 1/2 szklanki kaszy jaglanej | 1/2 cup millet groats
- szklanka mleka | glass of milk
- 2,5 łyżki miodu | 2,5 tbsp honey
- 120g wiorków kokosowych | 120g shredded coconut
- łyżka masła | 1 tbsp butter
- łyżka likieru amaretto | 1 tbsp amaretto liquer
Rinse the millet groats under cold water, place them in a pan and pour the milk. Cook over low heat, do not stir but move the pan from time to time. We wait until the groats absorb all of the milk. Toast the coconut until it reaches light golden colour [ put aside 20g of toasted coconut for decoration ]. When the millet groats are cooked add butter and honey and mix. Next, add the liquer and toasted coconut. Mix well. Make balls and dip in the remaining coconut. Chill in the fridge for 2h.
Smacznego ! | Enjoy !
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz